Hieronder vindt u inspiratietips en goede voorbeelden op het gebied van Eten en drinken

Hieronder vindt u inspiratietips en goede voorbeelden op het gebied van zinvolle dagbesteding

Hieronder vindt u inspiratietips en goede voorbeelden op het gebied van communicatie

Hieronder vindt u inspiratietips en goede voorbeelden op het gebied van leefomgeving

 • De Boeg biedt open inloop voor o.a. Marokkaanse ouderen in de buurt
  De Boeg
 • Integratie Welzijn en zorg in één huis
  De Boeg
 • Etalagefunctie van het huis
  De Boeg

  Benut de etalagefunctie aan de voorzijde. Laat zien wat je in huis hebt aan voorzieningen waarvan ook de buurt gebruik kan maken (de kapsalon op de benedenverdieping is een goed voorbeeld). Verbetermogelijkheden zijn meer open vitrage (transparantie), het gebruik van kunstuitingen en licht en het maken van gelijksoortige affiches (1 vast format op A4 om activiteiten ed. te communiceren).

 • Benut terrasmogelijkheden optimaal
  De Boeg

  Verhoog de kwaliteit van het terras door deze aantrekkelijk te maken. Plaats meer (en mooi) meubilair en verplaats de afvalbakken en opslag van (BBQ) materiaal. Het terras aan het restaurant kan een eyecatcher van De Boeg worden.
  Maak daarnaast iemand verantwoordelijk voor het schoon en ordelijk houden van het terras, zodat een fijne zitplek (en toegankelijkheid) altijd gegarandeerd is.
  Onderzoek tevens de mogelijkheid om de achteringang via het terras naar het restaurant aantrekkelijker te maken voor buurtbewoners om naar binnen te komen voor kopje koffie. Wijs hiervoor specifieke tijden aan voor behoud van toezicht in de locatie.