Een menukaart die laat zien waar een gerecht uit bestaat

Evean Henriette Roland Holst is onlangs over gestapt naar een nieuwe cateraar, Distrivers. Als gevolg waren er nieuwe menu’s. In de praktijk werd bemerkt dat bepaald soort eten niet werd besteld in het restaurant omdat de gerechten onbekend waren. Bewoners wisten niet wat een gerecht was en bestelden het daarom niet.

Wat houdt het in?

Om hier op in te spelen gaan de medewerkers van de bediening in gesprek over wat er op het menu staat, ook in het kader van de gastvrijheid en ‘uiteten’ beleving. Daarnaast worden aanvullingen op menukaart gedaan. Onbekende gerechten (uit andere culturen) komen met een uitgebreide omschrijving op de menukaart.

Wat levert het op?

De gerechten worden meer besteld. Meer variatie in eetpatroon.


Klanten willen inzicht in wat ze kunnen eten. Bijzondere termen gebruiken klinkt goed maar sluit mensen uit die ze niet kennen.

Contactpersoon

Martin Huikeshoven (Distrivers)

Kosten

Geen extra kosten, afname product neemt toe.