Eten een belangrijk onderdeel bij De Klinker

Eten is een belangrijk onderwerp in De Klinker. Onlangs is de keuken aangepast en zijn 2 koks in dienst genomen. De behoefte is er om weer meer vers zelf te gaan bereiden.¬† De cli√ęntenraad houdt de kwaliteit van de maaltijd goed in de gaten en eet geregeld een hapje mee.

Wat houdt het in?

In fases zullen de koks met name het vlees en groenten weer meer zelf gaan bereiden.¬† Daarnaast wordt met het eten rekening gehouden met het seizoen, en wordt er elk kwartaal ‚Äėseizoen‚Äô gegeten. In samenwerking met een viswinkel in de buurt wordt er mosselen of gerookte aal geserveerd voor bewoners en de buurt (die in de rij staan). Een van de andere vaste activiteiten is het pannenkoeken eten op maandagmiddag. Gebakken door de activiteitenbegeleiding.

Resultaat?

De beleving van eten verbetert door de meer verse bereiding, het eten van seizoen producten, en de gezelligheid die dit teweeg brengt een keer in het kwartaal. Daarnaast zijn de wekelijkse pannenkoeken een moment om naar uit te kijken voor de bewoners.

Contactpersoon

Mevr. Stuivenberg en Dhr. Neijts

Kosten

Regulier budget